четверг, 9 февраля 2017 г.

Карвінг – англ. carving або curving (від curve, що означає різати; лат. curve – крива) – «різьблена робота», «різьблений орнамент».
Карвінг в кулінарії – це фігурне різання по овочах і фруктах, яку зараз широко використовують кухарі самих різних ресторанів.
Гарно оформлена страва – важливий елемент сучасного щоденного і святкового столу. Прикраси перетворюють навіть звичні блюда на диво, завжди радуючи дітей і дорослих. І фігурне різьблення овочів і фруктів в цьому чимала підмога.
Сучасний карвінг –  це прикраса страв і незвичайне оформлення столу.  Звичайно, мистецтву карвінгу можна  використати у своїй домашній практиці, вносячи різноманітність в зовнішній вигляд блюд. 
Вчіться, творіть і радуйте своїх близьких та друзів смачними, оригінально оформленими кулінарними шедеврами вдома та станьте успішними в професійній сфері!
  


Ось такі чудові вироби ваші діти можуть навчитися робити на майстер-класі з карвінгу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий